poppedijne-wolvilt.nl

Home

Poppedijne Wolvilt is een webwinkel met een ruim assortiment wolvilt.

Je kunt kiezen uit meer dan 70 kleuren wolvilt, meer dan 100 kleuren sprookjesvilt en 14 kleuren fresco vilt. Huidtricot is in 3 kleuren verkrijgbaar.

Patroonbladen zijn te koop van Septemberspring, Merita, Atelier Oog van de Naald (v/h Duimelotje van Ellen Soares), Atelier Anke en Atelier Grethilde evenals haartjeswol, lontwol, muziekdoosjes enz.

Bij een bestelling van 4 patroonbladen worden geen verzendkosten voor de patroonbladen in rekening gebracht in Nederland.
Bij een bestelling van 4 patroonbladen wordt de helft van de verzendkosten voor de patroonbladen in rekening gebracht buiten Nederland.
Indien naast de patroonbladen andere artikelen worden besteld en de verzending per pakketpost moet worden verzonden, dan bedragen de verzendkosten hiervoor € 2,00 binnen Nederland en € 5,00 buiten Nederland.

Viltpakketjes en patroonbladen van Atelier Anke, Atelier Oog van de Naald (v/h Duimelotje van Ellen Soares), Atelier Lindelicht, Atelier Pippilotta en Atelier Schatten van de Natuur.

Onder de naam Poppedijne (wettelijk vastgelegd) maak ik al meer dan 10 jaar poppen en muziekdoosjes.

Elke maand is een ander artikel in de aanbieding. Neem dus vaak een kijkje!

Poppedijne Wolvilt is in de schoolvakanties gesloten.
Aangezien ik 3 dagen in loondienst werk, kan ik niet altijd per omgaande reageren. Natuurlijk probeer ik zo snel mogelijk alle bestellingen af te handelen en de e-mails te beantwoorden.

Heb je vragen? Stuur me een mailtje: info@poppedijne-wolvilt.nl

Met creatieve groet,
Greta


Poppedijne Wolvilt is gevestigd sinds 1 januari 2003.

Muziekdoosjes, speenclips, houten kralen, letterkralen e.d. kunnen worden besteld via www.tovervisje.nl

Gelijktijdige bestellingen uit beide webwinkels worden samengevoegd en als één bestelling verzonden.

Om de foto's te vergroten op het beeldscherm, klik je op de afbeelding. Deze wordt dan geselecteerd. Dubbelklik op de afbeelding voor een grote weergave.