poppedijne-wolvilt.nl

Kerst

Patroonbladen en pakketjes voor de Kerst.

Kerstpost – de Postbode

Kerst
Kerstpost – de Postbode

Van € 12,95 voor € 9,50

Morris heeft een bijbaantje als Postbode rond de Kerstdagen. Met een mooie linnen posttas brengt hij kaarten en pakketjes rond. Voor het bruine pakpapier moet u zelf zorgen, even een groentenzak bewaren; aan kleine stukjes heeft u al genoeg. Het leuke luchtposttouw zit natuurlijk wel in het pakket. De pakketjes worden gemaakt rond stukjes hout, ook die treft u aan in het pakket. De brievenbus van dit pakket doet het natuurlijk ook goed bij bijvoorbeeld de Berghut van Morris en Miny.

9.50 €

Viltpakket Kerstpost – de Kaartenhanger van Atelier Tintangel

Kerst
Viltpakket Kerstpost – de Kaartenhanger van Atelier Tintangel

Van € 17,95 voor € 14,50

Een ouderwetse, een beetje Engels aandoende grote rode brievenbus. Aan de brievenbus hangt een mooi linnen lint van ongeveer 90 cm. lang. Niet alle kerstkaarten zullen eraan kunnen, maar vast en zeker wel de mooiste en dierbaarste. Onderaan wordt het lint versierd met een kleine linnen postzak. Gouddraad voor de glanzende accenten zit natuurlijk in het pakket. De horizontale sierlijsten worden verstevigd met extra dik vilt erin. Dit zorgt er ook voor dat de brievenbus stevig kan staan. Want het is ook erg leuk de brievenbus in ons muizenstraatje te zetten. Maar ook voor wie niet zo van muizen houdt, is dit sowieso een leuke kaartenhanger, die zonder de groene blaadjes het hele jaar door gebruikt kan worden.

14.50 €

Viltpakketje Surprise

Kerst
Viltpakketje Surprise

Nu van € 7,50 voor € 4,50. Zolang de voorraad strekt.

Leuk eenvoudig te maken viltpakketje. Deze leuke kerstsok kan o.a. worden opgehangen in de kerstboom. Hoogte 7 x 10 cm.

4.50 €

Engelenkoor - Pippilotta

Kerst
Engelenkoor - Pippilotta

Drie lieve engeltjes die kerstliederen zingen. De engeltjes zijn eenvoudig te maken van de houten kegels van 35 cm die in het pakket zitten. Ook de boekjes zitten in het pakket. Het Engelkoor is een aanvulling op de Kersticoon, de Herders en de Koningen.

6.60 €

Patroonblad Kerstklok met kerstelfjes - Septemberspring

Kerst
Patroonblad Kerstklok met kerstelfjes - Septemberspring

Ssst, luister!
Hoor jij ook dat zachte gefluister?
Kijk! Dααr….
Ik zie elfjes, ze deinen in het rond
met in hun handen,
kaarsjes die branden.
Kerstmis komt!

Ssst, luister!
Hoor jij ook die zachte klanken?
Ding, dong, ding….
Heldere klanken, ze beieren in het rond,
de klok die luidt,
een feestelijk geluid.
Kerstmis komt!

Zolang de voorraad ervan strekt zitten de rode kralen en de goudkleurige rocailles bij het patroonblad.

4.70 €

Patroonblad Kerststerlichtjes - Septemberspring

Kerst
Patroonblad Kerststerlichtjes - Septemberspring

Lichtjes met kerststerren verspreiden licht en liefde. Licht en liefde in de donkerste tijd van het jaar. Volgens een Mexicaanse legende wilde een jongetje bloemen cadeau geven maar had hij geen geld om ze te kopen. Hij plukte daarom wat onkruid langs de kant van de weg. Hij zag de schoonheid ervan. Daarna gebeurde er een wonder. In de kerstnacht veranderde het onkruid van kleur en vorm: de kerstster was geboren. In het hart van de in ster-vorm gerangschikte schutbladeren bloeide de kerstster met kleine bloempjes. Sindsdien staat de kerstster symbool voor een geschenk in liefde gegeven.

4.20 €

Trommelaar - Pippilotta

Kerst
Trommelaar - Pippilotta

Wie kent het liedje van de Drummerboy niet? Dat liedje had Suzan van atelier Pippilotta in gedachten tijdens het maken van de Trommelaar. Het popje is 11 cm.

7.25 €
Pagina's: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |