poppedijne-wolvilt.nl

Kerst

Patroonbladen en pakketjes voor de Kerst.

Kerstinkopen van atelier Duimelotje

Kerst
Kerstinkopen van atelier Duimelotje

Pieter gaat op stap om zijn kerstinkopen te doen, hij neemt zijn sleetje mee en om in de stemming te komen zet hij zijn kerstmuts op. Hij koopt een mooie boom en een pakje voor Benjamin en zijn moeder. Deze laat hij extra mooi inpakken.
Na de kerst kun je de kerstmuts afzetten en de boom en pakjes uit de slee halen. In de slee leg je dan wat wolballen (sneeuwballen) en je hebt een schattig tafereeltje voor de winter.
Het tafereeltje is ongeveer 20 cm breed en 15 cm hoog.

19.90 

Kerstkind - Pippilotta

Kerst
Kerstkind - Pippilotta

Zo voor de kerst mag een echt kerstontwerp niet ontbreken. Dit lieve kind loopt voorzichtig tussen de stekelige hulsttakken. Haar rokje houdt ze goed vast want de hulstblaadjes zijn stekelig. Mooi versierd met rode besjes.

7.70 

Kerstklokje van Atelier Pippilotta

Kerst
Kerstklokje van Atelier Pippilotta

Kerstklokje

Een kerstkabouter hangt aan een zijden lintje boven een kerstklokje. Compleet met lief belletje. Leuk om er veel van te maken en aan een tak te hangen voor de kerst.

6.10 

Kerstpost de Kaartenhanger van Atelier Tintangel

Kerst
Kerstpost  de Kaartenhanger van Atelier Tintangel

Van 17,95 voor 12,50

Een ouderwetse, een beetje Engels aandoende grote rode brievenbus. Aan de brievenbus hangt een mooi linnen lint van ongeveer 90 cm. lang. Niet alle kerstkaarten zullen eraan kunnen, maar vast en zeker wel de mooiste en dierbaarste. Onderaan wordt het lint versierd met een kleine linnen postzak. Gouddraad voor de glanzende accenten zit natuurlijk in het pakket. De horizontale sierlijsten worden verstevigd met extra dik vilt erin. Dit zorgt er ook voor dat de brievenbus stevig kan staan. Want het is ook erg leuk de brievenbus in ons muizenstraatje te zetten. Maar ook voor wie niet zo van muizen houdt, is dit sowieso een leuke kaartenhanger, die zonder de groene blaadjes het hele jaar door gebruikt kan worden.

12.50 

Kerstpost de Postbode - Tintangel

Kerst
Kerstpost  de Postbode - Tintangel

Van 12,95 voor 8,95

Morris heeft een bijbaantje als Postbode rond de Kerstdagen. Met een mooie linnen posttas brengt hij kaarten en pakketjes rond. Voor het bruine pakpapier moet u zelf zorgen, even een groentenzak bewaren; aan kleine stukjes heeft u al genoeg. Het leuke luchtposttouw zit natuurlijk wel in het pakket. De pakketjes worden gemaakt rond stukjes hout, ook die treft u aan in het pakket. De brievenbus van dit pakket doet het natuurlijk ook goed bij bijvoorbeeld de Berghut van Morris en Miny.

8.95 

Kerstster - Pippilotta

Kerst
Kerstster - Pippilotta

Bij de kerst hoort natuurlijk dit vrolijke plantje. Hij zit in een terracotta potje dat in Nepal voor Atelier Pippilotta is gemaakt. Met de aanschaf van dit pakket steun je de stichting Diyo Nepal want een deel van de opbrengst gaat naar Nepal terug. Het popje is 11 cm.

7.70 

Krans hulstlichtje - Duimelotje

Kerst
Krans hulstlichtje - Duimelotje

Het kransje zit op elastiek waardoor je het makkelijk kan verwisselen. Aan het kransje hangt een klein popje en rondom is het versierd. Het hulstlichtje kan natuurlijk niet ontbreken voor de kerst. In vrolijk groen met rood blijft de hulst altijd aantrekkelijk.

Dit kransje is ook leuk om te maken met kinderen die een beetje handig zijn.

Voor het glaasje kun je bijvoorbeeld het kleinste maatje van een appelmoespotje gebruiken.

6.50 
Pagina's: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |