poppedijne-wolvilt.nl

Pasen

Patroonbladen en viltpakketjes voor de Pasen

Lentefleur - de haasjes - Tintangel

Pasen
Lentefleur - de haasjes - Tintangel

Van 7,50 voor 5,00. Zolang de voorraad strekt!

Geen Pasen zonder haasjes natuurlijk. Niet in het groene gras ditmaal, maar ze zitten lekker vanuit een groene bloem te kijken. Lieve roze snuitjes en oortjes maken het compleet.

Lentefleur is een eenvoudig te maken serie met fleurige en zoete Paas en Voorjaarskleuren. Steeds worden dezelfde vier kleuren gebruikt, zodat het een mooi geheel vormt ter decoratie.

Elk pakket bevat materiaal voor vier dezelfde figuurtjes, zo hangen de Paastakken dit jaar snel lekker vol.

5.00 

Eierhuisje

Pasen
Eierhuisje

Het vilt van dit ei van 8 hoog wordt verstevigd met vlieseline. Het is versierd met takken, blaadjes en pinksterbloemen. Het paadje met twee kuikentjes maken het tafereel compleet.

7.70 

Paasicoon

Pasen
Paasicoon

In de serie iconen mag een icoon voor de Pasen natuurlijk niet ontbreken. Het is een lieflijk tafereel met konijn en kuikentjes geworden. Naast vilt vind je ook roze glaskralen, een wit pompoentje, satijnlint en het icoon in het pakket. Niet moeilijk maar wel bewerkelijk om te maken.

10.90 

Paasstapel

Pasen
Paasstapel

Hup, hup, hup!
De paashaas is druk. De eieren zijn geverfd en samen met kuiken en kleine haas zoekt hij de beste plekken om de eieren te verstoppen.
Kleine haas is wat moe en is lekker in de mand gaan liggen. Zal hij een hapje nemen van dat lekkere ei? Nee hoor! Hij is veel te benieuwd wie dit mooie ei zal krijgen.
Hup, hup, hup, het is al bijna pasen!

Paasstapel is ongeveer 42 cm hoog.

4.50 

Viltpakket Kuikentafereel van atelier Pippilotta

Pasen
Viltpakket Kuikentafereel van atelier Pippilotta

Een zoet tafereel van twee kuikentjes die uit een ei kruipen. Ze staan tussen bloemen in lentekleuren en op een blad van dik fresco vilt. De hoogte is bijna 10 cm.

6.60 

Viltpakket Drie kuikentjes van atelier Pippilotta

Pasen
Viltpakket Drie kuikentjes van atelier Pippilotta

Drie vrolijke kuikentjes in een pakket. Ze zijn 6 cm een eenvoudig om te maken. Leuk voor op de Paastafel. Door het stukje lood in de onderkant blijven ze zelfstandig staan.

6.50 

Broche Paashaas van atelier Duimelotje

Pasen
Broche Paashaas van atelier Duimelotje

Viltpakketje van een paashaasje die uit een peentje komt, leuk versierd met lintjes. De peen is gemaakt van sprookjesvilt.
De leuke broche is ook heel leuk om als sleutelhanger te maken.
Compleet pakketje. Je hebt alleen nog vulwol en borduurzijde nodig.

7.50 
Pagina's: | 1 | 2 | 3 |