poppedijne-wolvilt.nl

Pasen

Patroonbladen en viltpakketjes voor de Pasen

Patroonblad Paasstapel - Septemberspring

Pasen
Patroonblad Paasstapel - Septemberspring

Hup, hup, hup!
De paashaas is druk. De eieren zijn geverfd en samen met kuiken en kleine haas zoekt hij de beste plekken om de eieren te verstoppen.
Kleine haas is wat moe en is lekker in de mand gaan liggen. Zal hij een hapje nemen van dat lekkere ei? Nee hoor! Hij is veel te benieuwd wie dit mooie ei zal krijgen.
Hup, hup, hup, het is al bijna pasen!

Paasstapel is ongeveer 42 cm hoog.

4.50 

Patroonblad Pfff van Septemberspring

Pasen
Patroonblad Pfff van Septemberspring

Pfff, het is elk jaar weer een hele klus voor de paashaas om alle eieren weer mooi geverfd te krijgen. Maar het is weer gelukt en de vermoeide paashaas kan nu even lekker uitrusten! Op het patroonblad staat de beschrijving voor de paashaas, het ei, de blikken verf en de kwasten.

4.00 

Pieter op zijn Paasbest - Oog van de Naald

Pasen
Pieter op zijn Paasbest - Oog van de Naald

Een heel compleet pakket met een eendje, kuiken, 2 eieren en 2 narcisplantjes. Je kunt dit heel leuk in een houten kistje zetten met wat mos. Het eendje en kuiken kunnen goed staan.
Kwak het eendje heeft zijn vleugeltjes gespreid om wat groter te lijken terwijl piep het kuikentje zoekt naar graantjes tussen de eieren.

De narcisjes zijn zo gemaakt dat ze ook in hele kleine aardewerkpotjes kunnen, ook deze kunnen door het kleine ondergrondje goed staan. Hierdoor zijn ze ook erg leuk om weg te geven, strikje om het potje eventueel kan je er nog een labeltje aan hangen.

29.00 

Twee eierwarmers van fresco vilt

Pasen
Twee eierwarmers van fresco vilt

Eierwarmer

Een leuk eenvoudig te maken pakketje voor een eierwarmer in 2 kleuren: lavendel en jeansblauw (het pakketje is alleen verkrijgbaar in deze kleurstelling).
De eierwarmer staat ook leuk in de paastak.

2.70 
Pagina's: | 1 | 2 | 3 |