poppedijne-wolvilt.nl

viltpakketjes Peter Rabbit - Oog v/d Naald

Viltpakketjes van Atelier Het Oog van de Naald (v/h Duimelotje) van de dieren uit de serie boekjes van Beatrix Potter. Zij is wereldberoemd geworden met haar verhaaltjes over Peter Rabbit en zijn familie.

Priegelwerkje - Duimelotje

viltpakketjes Peter Rabbit - Oog v/d Naald
Priegelwerkje - Duimelotje

De kleermaker is ziek en hij moet nog het trouwpak maken voor de burgermeester. Maar hij heeft het behoorlijk te pakken en het lukt hem niet om verder te gaan. Hij gaat naar huis want hij moet naar bed. Hij piekert en piekert, hoe moet het nu met het pak voor de burgermeester.......... Maar de muizen die in zijn atelier wonen, hebben medelijden met hem. De kleermaker is altijd goed voor hen en geef ze soms wat brood.
Ze besluiten om het pak voor de burgermeester te maken. Er moet dus hard gewerkt worden door deze kleine muisjes.

Hunka Munka is ook van de partij. Ze heeft 2 kindjes meegenomen want die konden niet slapen.Eenmaal aangekomen in het atelier overvalt de vermoeidheid hen. En is in slaap gevallen in een vingerhoedje en de andere slaapwandelt.
Hunka Munka heeft haar naaikistje meegenomen en is druk aan het borduren van de stof. De kleine muisjes zijn echt super klein: 2 cm. Daarom heet dit pakketje ook priegelwerkjes.
Het zilverkleurig doosje is wel van plastic, maar toch zo leuk dat het in het pakket zit.
In het doosje maak je allerlei dingetjes: zoals kaartjes met garen, knopenkaartjes, patroon, bandje om cm, speldenkussen...

15.90 
Pagina's: | 1 | 2 | 3 |