poppedijne-wolvilt.nl

Koop Nu!

bedrag: 12.00 
aantal:
print
patronenboeken bloemenkinderen - Oog v/d Naald

Nieuw uitgebracht patronenboek bloemenkinderen Lathyrus - Duimelotje

In dit nieuwe patronenboek zijn de bloemenkinderen Lathyrus zeer gedetailleerd beschreven.
Allereerst natuurlijk het mannetje. Die heeft net de peultjes uit de plant geplukt, omdat geeft de plant anders geen mooie bloemetjes meer geeft. Het mannetje heeft een gebatikt bloesje aan en een heel leuk jasje. Aan het jasje ziten 2 zakken vast in het model van een blad. Middenachter wordt ook een blad op het hesje gemaakt. Ook zijn mutsje heeft het model van de blaadjes. Onderaan zijn broekje is stokvilt genaaid wat een leuk effect geeft.

Het rokje en de mouwtjes van het bloesje van het vrouwtje zijn van bloemblaadjes gemaakt. Op het mouwtje zie je ook een heel klein lathyrusbloemetje. Onderaan haar groene hesje zijn de blaadjes van de lathyrus weer te vinden. Ze heeft een krans in haar haar in de kleurtjes van de bloem. Om haar schouders draagt ze een tas.

Het kleine meisje draagt een mutsje van een lathyrusbloem. Het bollerootje is geborduurd. Het trekpaardje is gemaakt naar een oud model trekpaardje. Voor de staart en manen is touw gebruikt, zoals dit vroeger ook werd gedaan.

Het paarse vlindertje fladdert erop los, deze is vastgemaakt op een krulsteeltje. De lathyrus bloemen zijn er in diverse kleuren, maar zijn in dit ontwerp in pasteltinten gemaakt. De Lathyrus zie je hier ook in knop.

Het vaasje is gemaakt van sprookjesvilt.

Het vrouwtje en mannetje zijn 16 cm groot.

« Terug