poppedijne-wolvilt.nl

Koop Nu!

bedrag: 15.95 €
aantal:
print
SALE van Poppedijne Wolvilt

Clarosa - atelier Anke

Van € 26,50 voor € 15,95! Nog maar 1 exemplaar op voorraad.

Clarosa behoort tot de familie van de Borboleta achtigen.

De Borboleta familie is een familie van verschillende vlinders met heel speciale kenmerken. Het belangrijkste kenmerk is het “kuifje”op hun kopje. In de kleur van de vlinder zelf bevindt zich dit kuifje vlakbij en rond de voelsprieten. Dit kuifje geeft de vlinder een zeer aandoenlijk aanzicht.

Het tweede belangrijke kenmerk is de soort 'wikkeling' op het lijfje. Waarom, wat en waarvoor deze wikkeling zich op het lijfdeel bevindt, zijn de biologen nog niet over uit. Onderzoek zal dit in de toekomst nog moeten uitwijzen……Bijzonder is het zeker en het geeft de Borboleta achtigen hun specifieke uiterlijk.

Nog een paar speciale kenmerken zijn dat deze soort vlinders groter zijn als normaal en zich vaak in de buurt van één speciale bloemsoort zijn te vinden.

Clarosa is zo`n speciale vlinder. Clarosa is een wat kleinere vlinder in de Borboleta familie en is vooral te vinden rond en vlakbij een prunus. En prunus boom of struik behoort tot de rozenfamilie. Met de mooie roze kleuring vormt Clarosa een mooi geheel met de roze bloemenpracht van de prunus.

Hier gecombineerd met de staander en het lichtje , vormt er helemaal een speciaal geheel met Clarosa en de bloemen.

Het led-lichtje moet zelf worden toegevoegd maar zal in de nu nog wat donkere avonden zeer zeker sfeer brengen....Voor de rest is het een pakket met veel verschillende materialen en natuurlijk verder geheel compleet.

« Terug